Konferencekoncept

Planlægning, opbygning og design af konferencen

Konferencebureauet hjælper jer med at tilrettelægge konferencen fra valg af vært til planlægning af indhold,  udvælgelse af talere, paneldeltagere og design af program og forløb.

Udvikling af konferencens elementer og genrer

Paneldebat eller interview? Skal vi høre en case-historie? Kan det gøres som et talk-show-indslag? Hvad med at få en part i sagen moderere debatten? Inddrage publikum i et dilemma-spil? Eller er det et klassisk oplæg og et indsigtsfuldt interview, der skal til. Det er de rette greb om de enkelte elementer, der skaber den levende, mindeværdige konference, som flytter noget hos tilhørerne – og hvis resultater og konklusioner tages med ud i verden efterfølgende.

Casting af deltagere

Hvem skal tale, hvem skal debattere, skal en særlig moderator kaldes ind for at stille de helt rigtige spørgsmål til en central aktør eller en hovedperson? Personcasting skal ramme balancen mellem de mest veltalende, de mest beslutningsdygtige og de bedst sælgende navne. Vi har kontakter til en lang række oplægsholdere og paneldeltagere og har førstehåndsindtryk af, hvordan de virker på en scene, ligesom vi i mange tilfælde har videoeksempler på deres optrædender.

Sammensætning af event

Hvem taler først – ministeren eller værten? Eller moderator? Hvordan får man folk med efter frokost? Og skal vi slutte med hovedtaleren eller lægge hende ind som det første? Og hvad med netværksarrangementet bagefter, skal der være indholdselementer der, eller er folk for trætte? Sammensætningen af konferencen kan være