Konferencested

Valg af konferencested handler om mere end praktik og antal af stole. Er der brug for lokaler til break-out-sessions, skal der kunne holdes fest om aftenen; skal eventet være intimt og indbyde til drøftelser om svære forhold i organisationen eller skal I fejre et godt resultat. Fra Kronborg til Christiansborg, fra Moesgaard til Søfartsmuseet – eller hvad med et event hjemme hos jer selv?

Vi laver hvert år talrige konferencer overalt i Danmark, visse steder i Norden og nu og da i det fjernere udland og har et godt overblik over passende venues til afholdelse af enhver form for arrangement.

Konferencebureauet samarbejder med en lang række konferencecentre og hoteller over hele Danmark, så vi altid kan rådgive dig om, hvilket venue, der indfrier dine behov og forventninger. Vi kan således være behjælpelig, uanset om du har behov for plads til 20, 200 eller 2000 deltagere. 

Vi samarbejder ligeledes med en række underholdningsvirksomheder, så du gennem Konferencebureauet også kan vælge den musik, comedy eller anden form for entertainment, som skal være med til at give konferencedeltagerne en helt igennem fantastisk konference på både indhold og underholdning.
 
Her udvalgte konferencesteder, som repræsenterer vidt forskellige muligheder, og som vi samarbejder med Danske Konferencecentre om.

De eksklusive

Rungstedgaard Konferencecenter

Hav, strand og skov er de naturlige rammer for Rungstedgaard Konferencecenter. Stedet er kendt for høj professionalisme og stort nærvær og kan tilbyde alt fra topmoderne konferencelokaler med state-of-the-art AV- og IT-udstyr til eksklusive historiske saloner. Restauranten, som ligger med panoramaudsigt til Øresund, har plads til 275 gæster.

Hotel Vejlefjord

De Termiske Bade og Thalasso er en del af konferenceoplevelsen på Hotel Vejlefjord, som med sin 100 års historie og 43 hektar store park og skov, ligger ned til Vejle Fjord. Atmosfæren er hyggelig med et moderne touch i mødelokalerne, som har dagslys og udsigt. Der er plads til op til 240 personer.

Hindsgavl Slot

Slottet er en kombination af et klassisk slot og en topmoderne hotel- og konferencevirksomhed. Alt i moderne og det nyeste AV-udstyr tilbydes og opstilles efter aftale. Det største lokale har tilhørende operatørrum, klimaanlæg, komplet Dolby surround biografanlæg m.m. Op til 600 mødedeltagere.

De store med overnatning

LEGOLAND Hotel & Conference

Venuet er et 4 stjernet hotel og 5 stjernet konferencecenter, beliggende få minutter fra Billund Lufthavn og 25 minutters kørsel fra Vejle Station og E45. Rammerne er inspireret af LEGO® klodsens værdier; Leg, kreativitet, kvalitet og udvikling. LEGOLAND tilbyder management-værktøjer som LEGO® SERIOUS PLAY® og teambuilding-aktiviteter.

Glostrup Park Hotel A/S

Med Wellness Center, Restaurant La Cocotte og en prisvindende vinkælder, byder Glostrup Park Hotel indenfor i deres professionelle konferencecenter med formålsindrettede mødelokaler, overdækkede terrasser og en panoramarestaurant med plads til 300 personer og direkte adgang til parken.

Munkebjerg Hotel

Munkebjerg Hotel er et 5-stjernet møde-, kursus- og konferencecenter med en kapacitet fra 2 til 720 deltagere. På Munkebjerg Hotel findes flere restauranter, og køkkenet har eget bageri, røgeri, charcuteri og konditori. Munkebjerg Hotel ligger midt i Munkebjergskoven omgivet af bøgeskov og med udsigt over Vejle Fjord.

Gode til dagsmøder

Skanderborg Park

Skanderborg Park ligger i et naturskønt område med egen park og udsigt til Skanderborg Sø. Hotellet er et professionelt konferencested med topmoderne kursusfaciliteter og har 40 års erfaring som kursus- og konferencecenter. Centret råder over 40 bærbare pc’er, der let kobles på det trådløse internet i forbindelse med undervisning. Velindrettet instruktørrum med pc og printer står til rådighed. Der er mulighed for overnatning.

Søhuset

Med plads til op 224 personer i auditoriet, holder du møde med udsigt til søen og skovens dyr. Der er mulighed for Walk and Talk med Søhusets picnickurv eller kaffe-to-go. Søhuset er nomineret til Årets Konferencecenter 2017. Den smukke arkitektur og flotte lokaler var øvrigt lokationen for DR’s tv-serie ”Bedrag”.

Den Sorte Diamant
(Det Kongelige Bibliotek)

Den Sorte Diamant er en moderne tilbygning til Det Kongelige Bibliotek. Her møder ikonisk arkitektur det gamle, historiske bibliotek. Med plads til op til 600 deltagere får man adgang til et rigt kulturelt udbud, som man som mødearrangør kan plukke i. Den Sorte Diamant er Det Kgl. Biblioteks udbygning fra 1999 tegnet af arkitekterne Schmidt Hammer Lassen. Diamanten har fået sit navn efter den sorte granit, som ses på facaden, og de skinnende refleksioner, som denne skaber i vandet.