Konferenciers

Konferencebureauet samarbejder fast med bl.a. disse værter og ordstyrere

Natasja Crone

Nyhedsvært, TV 2 Nyhederne

Natasja Crone er en af Danmarks mest erfarne tv-værter og mestrer en helt usædvanlig bredde af genrer. Politik, udlandsstof, sport, kongeligt, underholdning og sociale emner – og det gælder, hvad enten det er international erhvervstop, statsministre, præsidenter eller popstjerner, hun interviewer. Med Natasja som ordstyrer får I levende debatter, skarpe spørgsmål, myndig styring og altsammen leveret med den humor og charme, der får en konference til at leve. Natasja har også erfaring med internationale opgaver og modererer på både engelsk og fransk.

Cecilie Beck

Nyhedsvært, TV2 Nyhederne

Når Cecilie træder ind på scenen, ved enhver, at her kommer en ultraskarp, velforberedt, men også lun interviewer og ordstyrer. Cecilie har siden starten af sin tv-karriere været håndplukket til at styre nogle af landets allerstørste og mest væsentlige politiske debatter – og det er der en god grund til. Her er der fokus, fremdrift og erfaring. Emnerne strækker sig fra sundhed, erhverv, uddannelse og politik i al almindelighed – og Cecilie har også været konferencier på en række internationale konferencer og fungerer glimrende på engelsk.

Mette Walsted Vestergaard

Kommunikationsrådgiver, ordstyrer

Mette har ti års erfaring som nyhedsvært på TV AVISEN,  P1 Morgen og lever nu af at planlægge og ordstyre konferencer. Det giver sans for flow, indsigt i emnerne og overskud til at inddrage publikum med vid, bid og sans for sammenbindinger. Mette har en akademisk baggrund og er ofte brugt til ved fagtunge konferencer fx i finanssektoren – og ikke mindst til interview-opgaver både blandt de tunge erhvervsledere og til blødere case-interview. Stor erfaring i ordstyring på engelsk.

Lasse Sjørslev

Studievært, TV2 News
Med flere tusinde nyhedsudsendelser på bagen er Lasse Sjørslev en sublim allround-vært, som kan styre enhver type arrangement igennem med sikker hånd. Lasse har ti år på bagen med politik som primært stofområde, og han er kendt som en venligt insisterende og opsigtsvækkende god interviewer. Han er bl.a. fast vært på TV2’s dækning af partimøder, ligesom han styrer det politiske magasin Besserwisserne på News, og han er derfor en hyppigt anvendt konferencier ved politiske arrangementer og debatter.

Divya Das

Studievært, TV2
Divya Das er personfikationen af venlig myndighed i rollen som nyhedsvært på TV2, og det er hun også som konferencier. Divya er både akademiker og formidler, og det mærkes: Altid nøgtern og nysgerrig i sine spørgsmål, altid nærværende i sin fremtræden. Divya er tosproget dansk-engelsk og er et populært valg som moderator på engelsksprogede konferencer.

Michael Kristiansen

Kommunikationsrådgiver, Kristiansen + Partners

Han er nok især kendt i offentligheden som den ene halvdel af Mogensen og Kristiansen – men i erhverslivet er han kendt som en overlegen strategisk rådgiver – af den slags, der giver landets mest magtfulde ledere modspil. Det var også hans opgave, i årene som særlig rådgiver for landets daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen. Med Michael Kristiansen som interviewer og udfordrer er der lagt op til skarpe og indsigtsfulde interview og debatter.

Line Gertsen

Undersøgende korrespondent, DR Nyheder

Få kan som Line forene den kolossale research, der ligger til grund for tung undersøgende journalistisk med den lethed, som en dygtig formidler formår. Med Line ved roret er der sikkerhed for dyb og indsigtsfuld forberedelse, humor i afviklingen, sikkerhed i performancen og frem for alt all-round velfungerende konferencer. Line har navigeret i tilsynssvigt i sundhedsvæsenet, uetisk optræden i erhverslivet og menneskehandel i prostitutionsmiljøet, altid med overblik og et sikkert blik på både etik og faglig formidling.

Per Mikael Jensen

Bestyrelsesformand, journalist m.v.

Per Mikael Jensen er bl.a tidligere administrerende direktør for TV2 Danmark og CEO for mediekoncernen, Metro International og er nu bl.a. bestyrelsesformand for medievirksomheden Altinget.dk. Da Per Mikael har besiddet adskillige tunge erhvervsposter som både direktør og bestyrelsesmedlem, er han et oplagt valg som vært for ledelseskonferencer, og når erhvervslivets tunge drenge og piger skal styres.

Lilian Gjerulf Kretz

USA-korrespondent, DR Nyheder

Efter adskillige år på TV AVISEN og senest Sundhedsmagasinet er Lilian på vej til Washington DC som USA-korrespondent for DR Nyheder. Det er ingen tilfældighed: Lilians indgang til værtsfaget i har i vid udstrækning været netop udlandsstoffet. Hun er således en sublim moderator på engelsk og har et helt usædvanligt overblik over de herskende dagsordener i international politik. Hun interviewer uimponeret verdens magthavere, erhvervsledere i den allertungeste internationale klasse og regulære stjerner i kulturlivet. Altsammen med smilehullet i behold.

Kresten Schultz Jørgensen

Founding partner, LEAD Agency

Kresten er kommunikationsstrateg, ledelsesrådgiver, virksomhedsejer og ved det meste, der er at vide om strategi, pressehåndtering, politisk interessehåndtering. Kresten har også en baggrund som journalist og redaktør og kombinationen gør ham uforlignelig som udfordrer og ordstyrer ved erhvervskonferencer og store ledelsesevents.

Benjamin Rud Elberth

Digital Rådgiver og direktør i Digitaltaktik.dk

Benjamin er ekspert i digital kommunikation og sociale medier. Som rådgiver har han års erfaring fra Christiansborg, hvor han bl.a. har arbejdet for politiske partier og tidligere statsminister, Helle Thorning-Schmidt. Benjamin optræder hyppigt som digital ekspert og politisk kommentator på bl.a. Tv2 og DR og i en række skrevne medier. Som konferencier modererer han især debatter og diskussioner om sociale og digitale medier. 

Rune Skyum-Nielsen

Journalist og forfatter

Rune Skyum-Nielsen er prisvindende journalist og anmelderrost forfatter, der står bag bestselleren, ‘Jakob var her’, en portrætbog om Jakob Ejersbo fra 2016. Som live-interviewer og konferencier har han blandt andet løst opgaver for Folkekirken, Glyptoteket, Nykredit, Gyldendal, Bogforum og Skuespilhuset. Rune er således oplagt som ordstyrer til kulturelle arrangementer.